Сміх українського кума Путіна під час його виступу потрапив на відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Сміх українського кума Путіна під час його виступу потрапив на відео

Сміх українського кума Путіна під час його виступу потрапив на відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на якому представник української сторони на переговорах в Мінську  Віктор Медведчук сміється на виступі президента Росії Володимира Путіна  в Сочі разом з прес-секретарем президента РФ Дмитром Пєсковим.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


Володимир Путін 27 жовтня виступив в рамках засідання Міжнародного дискусійного клубу "Валдай", де розкритикував "західних партнерів" НАТО і США, а також спростував звинувачення Заходу у спробах РФ вплинути на результати виборів американського президента.


"Невже хтось серйозно думає, що Росія може якось вплинути на вибір американського народу? Америка що, це якась бананова країна чи що? Америка - це велика держава! Якщо я не правий, поправте мене будь ласка", - говорив президент РФ, після чого Медведчук розсміявся.


"Виникає питання, якщо події будуть розвиватися в такому руслі, що чекає світ, яким він буде завтра? Чи є відповіді на питання: як забезпечити стабільність, безпеку, стійкість економічного зростання? Як підвищити добробут людей? Як це не сумно визнати, ніякого консенсусу на цей рахунок в світі немає", - говорить Путін на відео.


Відео: YouTube/Відео Новини Одеси


Відзначимо, що Медведчук є кумом президента РФ Володимира Путіна і неодноразово виправдовував політику російського уряду, стверджуючи, що вона спрямована на встановлення миру.


Як повідомляв ONLINE.UA,  присутність Медведчука на виступі Путіна викликала негативну реакцію користувачів мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?