Луценко оголосив про нове затримання: з'явилося вражаюче фото з грошима
Категорія
Події
Дата публікації

Луценко оголосив про нове затримання: з'явилося вражаюче фото з грошима

Луценко оголосив про нове затримання: з'явилося вражаюче фото з грошима
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор України  Юрій Луценко  оголосив про нове затримання за хабарництво і оприлюднив вражаюче фото з вилученими грошима.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Луценко.


Він пояснив, що затриманий намагався за хабар в $30 тис домовитися з працівником Генпрокуратури про закриття справи про неправомірний видобуток 200 кг бурштину та повернення каменів назад.


"Вечорами теж клює. Тільки що затримали людину, яка намагалася дати хабар слідчому ГСУ ГПУ за закриття справи і повернення 200 кг бурштину. Часи міняються! Тепер пройдисвіт відповість і за бурштин, і за хабар", - прокоментував затримання Генпрокурор.



Відзначимо, що кількість грошей на фотографії вразила користувачів соцмереж, деякі навіть поцікавилися у Генпрокурора, куди їх потім передають. Так, Дуня Дуняшина запитала: "Куди йдуть конфісковані грошики? І як потім їх використовують?", на що Юрій Луценко відповів: "Суд вирішує долю коштів. Як правило - в дохід бюджету".


Oleg Lazarenko: "Так а в чому суть реформи? Сьогодні одні брали, завтра прийдуть інші брати... система не змінилася (("


Юрій Луценко: "Саме зараз на відкритих конкурсах набирають 30% керівників місцевих прокуратур. І ще 600 працівників. 74% кандидатів - поза системи".


Любомир Футорська: "Жесть, хлопці, навіщо ви кожен раз так добре розкладаєте по купюрі?)) Вже б познайомилися з реповими продюсерами, і кліпи реперів знімали в такому антуражі)"


Taras Shamayda: "І повернути 200 кг бурштину"))))). Це сильно".


Руслан Костюк: "Прекрасно клюнуло!".


Mikola Chernetsky: "Схоже, всі починають звикати, і це вже не круто))) давайте вже міжгалактичну змову розкривайте))"


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Юрій Луценко заявив про затримання за підозрою в розкраданні 750 млн грн колишнього головного бухгалтера ДП "Укрспирт".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?