Страшне ДТП в Одесі: з'явилися фото підозрюваних
Категорія
Події
Дата публікації

Страшне ДТП в Одесі: з'явилися фото підозрюваних

Страшне ДТП в Одесі: з'явилися фото підозрюваних
Джерело:  online.ua

З'явилися фото документів двох молодих людей, які стали причиною  страшної дорожньо-транспортної пригоди з різаниною в Одесі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook керівника "Ради громадської безпеки" Одеси Марка Гордієнко.


"Думка гранично проста. Покидьки, які скоїли ДТП та втекли, і в процесі штрикнули ножем свідка повинні бути посаджені. Якщо їхні батьки і родичі сховають або відправлять на історичну батьківщину, вони повинні і зобов'язані самі будуть відповісти за смерть і травми. РГБ бере це справу під свій громадський контроль", - написав Гордієнко.


"Отримали інфу по батькам, дуже серйозні у них діти мажори. Не хвилюйтеся, ніхто їх не відмаже і ні з ким вони не домовляться. А батькам моя щира порада, організуйте явку з повинною, щоб не дай бог не будити народний гнів. І хоча грошима смерть не купити, подумайте як допомогти постраждалим...", - додав він.


Як повідомляв ONLINE.UA,  BMW з трьома молодими хлопцями на великій швидкості врізався в припаркований автомобіль, збив трьох пішоходів, що стояли на зупинці громадського транспорту. Коли перехожі спробували затримати винуватців ДТП, один з пасажирів дістав ніж. В результаті події загинуло двоє людей, ще троє постраждали.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?