Путін розповів про США і свою "могутність": опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін розповів про США і свою "могутність": опубліковано відео

Путін розповів про США і свою "могутність": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Президент Росії  Володимир Путін  заявив, що думає про країну, а не про свою "міфічну могутність", і що планує залучити США до переговорів в "нормандському форматі".


Про це він розповів в ході виступу на засіданні клубу "Валдай" в Сочі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Twitter.


Один з учасників дискусійного клубу запитав у Путіна, чи приємно йому відчувати себе самою могутньою і небезпечною людиною в світі.


"У нас багато невирішених проблем, перед якими стоїть країна. І тільки від вирішення цих проблем, перш за все у сфері економіки і соціальній сфері, залежить внутрішня політична стабільність і вага Росії в світі. Ось я про що думаю, а не про якусь міфічну могутність", - відповів президент РФ.



Також, за інформацією російського видання "Взгляд", в ході виступу Путін розповів про домовленість лідерів "нормандського формату" працювати паралельно з партнерами з США.


"Так, дискусії йдуть складно. Так, це не дуже ефективно, погоджуся з цим. Потрібно залучати когось іншого? Російська позиція така: ми не проти залучати хоч кого, в тому числі і наших американських партнерів", - підкреслив він.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Володимир Путін вважає, що Росію і Україну "розділили і стравили", але російська сторона виправить ситуацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?