Журналіст зробив резонансну заяву про Путіна і український телеканал: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналіст зробив резонансну заяву про Путіна і український телеканал: з'явилося відео

Журналіст зробив резонансну заяву про Путіна і український телеканал: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Український телеканал "Інтер" отримує прямі вказівки з Москви, що стосуються кадрової та інформаційної політики, заявив журналіст Євген Кисельов, який раніше працював на цьому каналі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ефір телеканалу NewsOne.
За словами Кисельова, він дізнався про зв'язки «Інтера» з Кремлем від президента України Петра Порошенка.
"Вашого покірного слугу прибрали з телеканалу "Інтер" за прямою вказівкою з Москви. І про це мені сказав президент України Петро Порошенко. При цьому в Москві проти мене порушили кримінальну справу в зв'язку з підтримкою Савченко (народного депутата Надії Савченко - Ред.), яка тоді сиділа в тюрмі», - заявив Кисельов.
Читайте також: Відомий журналіст озвучив ганебний факт про головного пропагандиста Путіна
«Справу порушили навіть не в Слідчому комітеті, а в ФСБ Росії. Мої близькі люди тоді виявилися в Росії під загрозою, і я змушений був просити аудієнцію у Петра Порошенка. А коли ми з ним по телефону розмовляли про зустріч, він сказав, що знає, чому мене "прибрали" з телеканалу "Інтер", - додав Кисельов.
За словами журналіста, його долю тоді вирішив особисто президент Росії Володимир Путін.
"Коли я прийшов до нього (до Порошенка - Ред.) і запитав його, хоча вже знав, він сказав, що Путін попросив ваших акціонерів це зробити", - додав російський журналіст Кисельов, який зараз працює в Україні.


Як повідомляв ONLINE.UA, 1 грудня стало відомо, що скандальний тележурналіст Савік Шустер, незважаючи на фінансові труднощі його телеканалу 3s.tv, збирається залишитися в Україні і продовжувати працювати.
Нагадаємо, в третю річницю Євромайдану в будівлю телеканалу "Інтер" невідомі кинули три коктейлі Молотова і зникли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?