Путін насмішив мережу, порівнявши культуру з дзюдо: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін насмішив мережу, порівнявши культуру з дзюдо: з'явилося відео

Путін насмішив мережу, порівнявши культуру з дзюдо: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент Росії  Володимир Путін  на прикладі дзюдо спробував пояснити чиновникам, як необхідно оцінювати твори мистецтва, чим розсмішив користувачів мережі.


Про це він заявив в ході засідання Ради з питань культури і мистецтва та Ради з російської мови 2 грудня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


На засіданні художній керівник Державного театру націй Євген Миронов порушив питання заборони вистав, заявивши, що останнім часом в театральному середовищі з'явилися побоювання з приводу обмеження свободи творчості. У відповідь на це, російський президент закликав діячів культури розробити критерії, за допомогою яких можна було б визначити, чи виходять твори за рамки закону і чи ображають чиїсь почуття.


"Ви знаєте, що я все життя займаюся боротьбою, боротьбою дзюдо. Там є найвища оцінка - "іппон". Знаєте, що написано було завжди в правилах, за що дається "іппон"? Кидок повинен бути проведений сильно і швидко", - сказав Путін.


"Спробуй розберися, де було сильно і швидко. Але вироблені певні критерії, і в професійному співтоваристві вони дотримуються. Не дай Бог їх де-небудь порушити на професійних змаганнях. Суддю просто знімуть, і ніколи більше не пустять. Такі критерії потрібно виробити і в творчому середовищі. Це не просте завдання, але було б дуже добре, якби не ми, а ви змогли це зробити. І тоді мені було б легше зупиняти чиновників, які переходять межі", - додав президент РФ.


Відео: YouTube/News Channel TV


RICHARD NEM: "Мене нудить від цього пі**абола за 17 років".


vanderhuse: "І адже ніхто не наважився розжувати му**ку, що спорт і мистецтво далеко не ізофалічні. Чапай, коли бойовий стрій на картоплі пояснював, виглядав не в приклад більш адекватно".


Seroga Alex: "Він реально божевільний! Хіба Ви не бачите??? Правильно Лавров говорив, та не про тих..."


Людина Вільний: "Кім Чен Ин (лідер КНДР, - ред.) теж вчить режисерів знімати кіно".


Ніколп: "У мистецтва немає критеріїв".


RICHARD NEM: "Мистецтво з критеріями - не мистецтво".


Тимофій Петрушин: "Це цензура!!! У нас заборонена цензура, він цього не знає, чи що? А як він країною керує?"


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в ході засідання Ради з питань культури і мистецтва Володимир Путін цинічно прокоментував незаконне утримання в РФ українського кінорежисера Олега Сенцова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?