Росіянка напала на ходячий сперматозоїд: відео підірвало мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіянка напала на ходячий сперматозоїд: відео підірвало мережу

Росіянка напала на ходячий сперматозоїд: відео підірвало мережу
Джерело:  online.ua

У Первоуральську Свердловської області Росії жінка напала на активіста в костюмі сперматозоїда, який в центрі міста роздавав листівки та засоби контрацепції.


Читайте також: Зате вірять в Путіна: мережу вразило страшне відео про Росію


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


У мережі стверджують, що проводилася акція по боротьбі зі СНІДом, в ході якої активіст в костюмі сперматозоїда роздавав перехожим презервативи та листівки до нападу місцевої жительки. Жінка стала бити сперматозоїда сумкою і кричати на нього, після чого активіст втік з площі.


Деякі очевидці стверджують, що жінка просто переплутала костюм сперматозоїда з костюмом члена Ку-Клукс-Клану. У мережі з'явилося відео інциденту в Первоуральську:


Відео: YouTube/Thelonestarranger1930


Український комік і сценарист Андрій Кауфман прокоментував відео: Звичайний день в Росії: У Первоуральську жінка сумкою прогнала гігантський сперматозоїд з центральної площі, переплутавши його з Ку-клукс-кланом".


Thelonestarranger1930: "Як я зрозумів, це була якась акція присвячена всесвітньому дню боротьби зі СНІДом. Чувак в костюмі... сперматозоїда роздавав презервативи та листівки, але був атакований місцевою мешканкою і ганебно втік з площі. У Первоуральську, мабуть, сексу немає!".


sndvc: "Якщо до вас пристають сперматозоїди - жінка-контрацептив прийде на допомогу!".


Олексій Асташкін: "Живьохонький такий... сперматозоїд!"


Шурик Шурик: "Десь за кутом яйцеклітина його мрії".


Римський: "Правильно)) Не місце їм на вулиці, для цього є інші місця))"


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі згадали і розкритикували сюжет росЗМІ за 2009 рік, в якому йде мова про розгін мітингу пенсіонерів спецназом Міністерства внутрішніх справ Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?