Страшна аварія в Росії: з'явилося нове відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Страшна аварія в Росії: з'явилося нове відео

Страшна аварія в Росії: з'явилося нове відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явився новий  відеоролик з місця дорожньо-транспортної пригоди в Росії, де на автодорозі автобус з дітьми зіткнувся з двома легковими автомобілями і фурою, через що загинуло щонайменше одинадцять чоловік.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео телеканалу "Росія 24", опубліковане в Twitter.


Відео знято відеореєстратором одним з проїжджаючих повз автомобілів на 926-му кілометрі автодороги "Тюмень-Ханти-Мансійськ" в Ханти-Мансійському автономному окрузі.


Відзначимо, що за даними прес-служби регіонального управління МВС в аварії загинуло дев'ять дітей і двоє дорослих, за інформацією джерела в екстрених службах РІА Новини - загинуло десять дітей і двоє дорослих.



Нагадаємо, діти поверталися зі змагань зі спортивної акробатики з Ханти-Мансійська в Нефтеюганськ. Винуватцем ДТП попередньо називають водія автобуса.


Як повідомляв ONLINE.UA, увечері  3 грудня в 15 км від Дніпра перекинувся автобус з дітьми, при цьому на смерть збивши жінку, яка намагалася перейти дорогу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?