У мережі показали жахливо смішне відео про одного з соратників Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі показали жахливо смішне відео про одного з соратників Путіна

У мережі показали жахливо смішне відео про одного з соратників Путіна
Джерело:  L!fe #шоу

У мережі з'явилося смішне відео, на якому колишній гендиректор "Росатому" і перший заступник глави адміністрації президента Росії Володимира Путіна Сергій Кирієнко виступив у ролі майстра айкідо.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.ru.
Кирієнко взяв участь в показових виступах на фестивалі майстрів айкідо "Торнадо", який проходить в Москві. Він вийшов на татамі як глава Російської національної ради федерацій айкідо.
Російські пропагандисти відзначають, що Кирієнко - володар 4-го дану з айкідо. Спільно з віце-прем'єром уряду Росії Юрієм Трутнєвим він очолює Російський Союз бойових мистецтв, який об'єднує в країні більше чотирьох мільйонів любителів і майстрів єдиноборств.
Читайте також: Путін придумав, як зберегти владу - Bloomberg розкрив таємні подробиці


У мережі висміяли виступ соратника Путіна. Так, російський блогер Рустем Адагамов написав у Facebook.
"Тут жахливо смішне відео, де Кирієнко виступає в ролі великого майстра айкідо. Life просто вистрибує зі штанів, щоб засвідчити повагу новому заступнику голови АП".
Сергій Любовін: "А де ж росіянин Сігал, як ця подія пройшла повз нього? У рекламі Мегафона вже засвітився, видно в Америці витратився бідолаха".
Galina Cukerman: "Ну, точно життя в країні налагодиться! А то в теніс грали, в бадмінтон - ніякої користі".
Володимир Добровольський: "Я уявив, як би виглядав Кирієнко на турнірі з рестлінгу. У червоному трико в обтяжку, в сріблястій блискучій майці, в окулярах як у Г. Поттера. Проти Залдостанова. Той у всьому своєму. Можна було б продавати квитки".
Eduard Nazirov: "Суперники перекручуються щоб не поламати пальчики його святості!"
Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Росії Володимир Путін заявив, що спроби встановити однополярний порядок в світі провалилися, і баланс на світовій арені відновлюється, чим викликав гнів у мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?