Знесення МАФів в Києві: з'явилося відео руїн
Категорія
Події
Дата публікації

Знесення МАФів в Києві: з'явилося відео руїн

Знесення МАФів в Києві: з'явилося відео руїн
Джерело:  online.ua

У мережі опублікували нове  відео, на якому зняті знесені комунальними службами Києва МАФи біля станції столичного метро "Політехнічний інститут".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Facebook.


Комунальники провели попередній етап знесення кіосків в ніч на 4 грудня, не попередивши про це їх власників, які дізналися про це вже вранці, коли продавці вийшли на роботу.


Були знесені всі МАФи навпроти виходу зі станції метрополітену, крім одного газетного кіоску, а також цілий ряд кіосків по Політехнічному провулку. Співробітники комунальних служб рознесли дах, двері, вікна будівель, а також частково стіни, залишивши їх, щоб власники з продавцями могли забрати техніку і продукцію, після чого знесення буде завершено.


Очевидці стверджують, що товари з розвалених кіосків також забирали і бездомні, причому деякі їли їх прямо на місці.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Києві побили співробітницю комунальних служб, яка виконувала свою роботу зі знесення незаконних споруд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?