Руслана розповіла, де гроші для Євробачення в Україні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Руслана розповіла, де гроші для Євробачення в Україні

Руслана розповіла, де гроші для Євробачення в Україні

Член Оргкомітету з проведення Євробачення-2017 і переможниця міжнародного конкурсу у 2004 році співачка Руслана Лижичко заявила, що гроші, виділені урядом на проведення єврошоу, вже є, вони зарезервовані в швейцарському банку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook співачки.
"Будучи членом Оргкомітету з проведення Євробачення-2017, я можу абсолютно офіційно сказати, що Україна повністю готова до проведення Євробачення ... Фінансових проблем немає. Адже кошти, виділені Урядом, а це 450 млн грн., або 18 млн дол. за курсом на момент виділення, повністю забезпечують всі основні видаткові статті. Вже один цей бюджет перевищує бюджет багатьох попередніх конкурсів, в т.ч. конкурс в Києві в 2005 році. І ці гроші не віртуальні, вони зарезервовані в швейцарському банку, не залежать ні від яких коливань" , - зазначила Руслана.

Читайте також: Євробачення-2017: названа вартість квитків
"По-друге, виділена субвенція Київської міської державної адміністрації на 200 млн грн., це ще майже 8 млн дол., які будуть витрачені безпосередньо на конкурс. Плюс загальний бюджет КМДА на проведення і підготовку 500 млн грн. Плюс потенційні спонсорські гроші. Плюс гроші від продажу квитків. Плюс гроші, які виділяє Європейський мовний союз. Зазвичай це до 5 млн швейцарських франків, але в цьому році вони заявили про куди більшу суму. Тож проблем фінансових, повторюся, просто немає в принципі", - додала вона.


Нагадаємо, днями німецьке видання Bild з посиланням на джерела в оргкомітеті Євробачення повідомило про можливе перенесення пісенного конкурсу у 2017 році з України в Росію через фінансові проблем и.
Як повідомлялося ONLINE.UA, пізніше організатори пісенного конкурсу спростували інформацію про проведення Євробачення-2017 Росії в зв'язку з браком фінансування у української сторони і підкреслили, що він пройде в Києві з 9 по 13 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?