Французький музикант поскаржився Путіну на Кіркорова: в мережі іронізують
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Французький музикант поскаржився Путіну на Кіркорова: в мережі іронізують

Французький музикант поскаржився Путіну на Кіркорова: в мережі іронізують

Французький музикант і  лідер групи Space Дідьє Маруані після того, як був затриманий поліцією в Москві, звернувся до президента Росії Володимира Путіна з проханням розібратися в конфлікті виконавця з російським співаком Філіпом Кіркоровим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Національну службу новин".
Адвокат Маруані Людмила Айвар розповіла, що Дідьє і юрист Ігор Трунов, який представляє його інтереси в Росії, звернулися до президента РФ у зв'язку з цією ситуацією. Крім того, вона заявила, що має намір домагатися порушення ряду кримінальних справ по відношенню до поліцейських, які були причетні до затримання французького музиканта і його представника.

Читайте також: Французький музикант пригрозив завдати ще більшої шкоди Кіркорову
"Для нас очевидно, що за всією цією історією стояв хтось із керівного складу. Навіть є такі плітки, я не знаю цього особисто, що якийсь генерал дав розпорядження по всій цій брудній історії. Ми написали заяву і на ім'я Колокольцева, і на ім'я генерального прокурора. Заяви писали я, Маруані та Трунов. Ми сьогодні подаємо ще ряд заяв про порушення кримінальної справи стосовно співробітників правоохоронних органів по ряду статей. Плюс Трунов і Маруані звернулися до президента. Втрутилася консульська служба: особисто консул і особисто посол", - зазначила Айвар.
У мережі сміються:
1luboy Ага Путін буде займатися, насмішив.
Віталій Михайленко на Росії не діють закони є лише воля великого Пу, ось так демократія 21 століття
Brian Mitchell Цар добрий, не відає що бояри витворяють.
Kapitonov Denis v2.0 користуючись нагодою
Кому: ПУТІНУ, ОСОБИСТО

Куди: В КРЕМЛЬ
Шановний Володимир Володимирович!

У нас в під'їзді хулігани намалювали чоловічий статевий орган і підписали. Зробіть що небудь!

PS. Ще я хочу нову машину.

Дякую.
Нагадаємо, конфлікт між Маруані та Кіркоровим розгорівся через пісню  "Жестокая любовь" російського співака, яка, як стверджує французький музикант, має схоже звучання з його твором Symphonic Space Dream.
Кіркоров нібито погодився на виплату компенсації і підписання мирної угоди, проте  після прибуття Маруані в Москву заявив в поліцію про вимагання мільйона євро, у зв'язку з чим французького музиканта затримали. Однак,  після затримання Маруані дав свідчення у відділенні поліції. Його відпустили під зобов'язання про явку.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  французький музикант і лідер групи Space Дідьє Маруані заявив, що більше не має наміру зустрічатися з російським співаком Філіпом Кіркоровим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?