Українська співачка зняла свого коханого в новому кліпі: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка зняла свого коханого в новому кліпі: з'явилося відео

Українська співачка зняла свого коханого в новому кліпі: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Українська співачка MamaRika, яка раніше виступала під псевдонімом Еріка, презентувала кліп на пісню "Ніч у барі", де головну роль виконав коханий артистки - шоумен, гравець КВК "Одеські манси" Сергій Середа.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал співачки.
Прем'єра нової відеороботи співачки відбулася сьогодні, 5 грудня. Режисером кліпу виступив Радислав Лукін. Одним з продюсерів став Сергій Середа.
"Представляємо вам нашу нову роботу Ніч у барі - мікс гумору, самоіронії, і драйвового українського фанку! Сподіваємося, ти відчуєш цей кач і проведеш НічУБарі разом з нами!", - Прокоментувала відео MamaRika.
Читайте також: Білик випустила кліп про розлуку з чоловіком: з'явилося відео
Кліп був знятий в стилі 70-х років. За задумом режисера Середа разом з друзями намагаються потрапити на вечірку в клуб. На початку їх не пропускають охоронці, потім їм вдається пройти. Під дією наркотичних препаратів з головним героєм в барі починають відбуватися різні пригоди.


У мережі сподобався новий кліп артистки:
Денис Цицишвили Супер! Дуже запально!))
Nikita KOSTOGLOD1 Супер! Хіт цього сезону, як на мене. +1 В плейлист
Тетяна Воробйова Агонь!!! Стильно, модно, молодіжно))))
AnGeLinA Kat Бомбезний кліп!
Нагадаємо, в квітні цього року стало відомо, що екс-Еріка (справжнє ім'я - Анастасія Кочетова) розірвала співпрацю зі своїм продюсером Сергієм Кузіним і стала виступати під псевдонімом MamaRika.
Про роман співачки з Сергієм Середою стало відомо в лютому цього року.


MamaRika і Сергій Середа
Як повідомляв ONLINE.UA,  1 грудня відбулася прем'єра нового кліпу популярного виконавця і тренера проекту "Голос.Діті-3" MONATIKа на пісню "Вічність".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?