Порошенко активно "попер" на світове співтовариство: в Україні помітили цікаву річ
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко активно "попер" на світове співтовариство: в Україні помітили цікаву річ

Порошенко активно "попер" на світове співтовариство: в Україні помітили цікаву річ
Джерело:  online.ua

Президент України  Петро Порошенко  в 22-гу річницю підписання Будапештського меморандуму між Україною, США, Великобританією і Росією знайшов спосіб натиснути на світове співтовариство, вважає політтехнолог, заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький.


Таку думку Голобуцький висловив  в своєму блозі на ONLINE.UA.


Коментуючи 22-ту річницю підписання Будапештського меморандуму, Голобуцький сказав: «Вкрай цікаво: з чим на міжнародне співтовариство настільки активно попер Порошенко напередодні Нового року, що Британія через посла настільки незграбно спробувала зіскочити з відповідальності?»


Відзначимо, посол Великобританії заявила, що британська точка зору полягає в тому, що це меморандум взаєморозуміння, і з цієї точки зору він «є обмеженим в юридичному плані». «Обов'язки, які у нас є, згідно умов меморандуму, - це надавати консультації», - заявила посол.


"Ми обіцяли тільки консультації в обмін на без'ядерний статус" звучить якось ... негідно, чи що, для учасника ядерного клубу, який активно «будує» ЄС і є одним із засновників НАТО. А тут ще й якось дивно синхронно Джон Керрі публічно натякнув Дональда Трампа, що добре б радитися з Держдепом, перш ніж дзвонити закордонним лідерам ... », - продовжив Голобуцький.


«Загалом, 2017-й для міжнародного співтовариства повинен початися вкрай цікаво, хоча і з запізненням (інавгурація Трампа, нагадаю, призначена на 20 січня). Україна якраз встигне роздати нагороди, грамоти і премії всім причетним до "Грому" і внести при необхідності корективи в оборонну частину бюджету: тому як "Грім" - це добре, але немає межі досконалості, тим більше в нашому такому ненадійному і оманному світі» , - продовжив політтехнолог.


Більше  читайте в блозі Олексія Голобуцького на ONLINE.UA: Україна так випробувала ракети, що "Кузя" втратив винищувач: про Будапештський меморандум

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?