Росіяни знайшли в новому хіті Голлівуду плагіат: в мережі сміються
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Росіяни знайшли в новому хіті Голлівуду плагіат: в мережі сміються

Росіяни знайшли в новому хіті Голлівуду плагіат: в мережі сміються

Апаратно-програмний комплекс антиплагіатора нового покоління, розроблений групою томських вчених, виявив підозрілу схожість нового фільму "Фантастичні тварини і де їх шукати" і радянського мультфільму "Таємниця третьої планети".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Российскую газету".
На думку російських вчених, сюжет фільму на 90 відсотків копіює сюжет знаменитого радянського мультика про дівчинку Алісу, її вченого тата, капітана Зеленого, а також добродушне чудовисько Громозеку і птаха Говоруна, виданого в 1981 році.
«Збігається кількість основних персонажів і їх взаємозв'язки, збігається основна ідея - пошук фантастичних тварин. Фактично змінений тільки антураж. У мультику це космос, а в кіно - таємний світ чарівників Америки 30-х років», - відзначають дослідники.
Читайте також: Стало відомо, як виглядатиме дорослий Гаррі Поттер: опубліковані фото
У мережі сміються над томським "Антиплагіатором ідей":
"Все неправда і плагіат! Так стверджують томські вчені. У фільмі є люди і є тварини - це очевидна калька, панове", - написала одна з користувачів мережі на своїй сторінці в Facebook.



Evangelion Тепер ясно, для чого в Томську вчені
Грей Ларго Томський вченим зайнятися більше нічим?))

Chep Kun Нехай спочатку свій мозок знайдуть, і логіку заодно.
NNAlex Расейські Вчені - найвченіші в Світі уЧеннні... Я не зрозумів, вони вислужитися, чи що, хочуть перед Пу?


"Фантастичні тварини і де їх шукати" - фільм режисера Девіда Йейтса за однойменною книгою Джоан Кетлін Роулінг. Спін-офф серії про Гаррі Поттера, який оповідає про події, що відбулися за 65 років до початку основної саги.
Як повідомляв ONLINE.UA, в соцмережах іронізують з приводу змісту російської книги "Діти проти чарівників", яка являє собою яскравий приклад антиєвропейської пропаганди РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?