Вийшов трейлер нових "Трансформерів": з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вийшов трейлер нових "Трансформерів": з'явилося відео

Вийшов трейлер нових "Трансформерів": з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Студія Paramount Pictures опублікувала перший трейлер п'ятої частини франшизи про Трансформерів - "Трансформери: Останній Лицар".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал TrailersUA.
Режисером п'ятої частини франшизи виступив Майкл Бей, що зняв перші чотири фільми: Трансформери (2007), Трансформери: Помста занепалих (2009), Трансформери 3: Темна сторона Місяця (2011) і Трансформери: Епоха винищення (2014).
Картина "Трансформери 5: Останній лицар" розповість про нову сутичку між Автоботами і Гальватроном.
Читайте також: Росіяни знайшли в новому хіті Голлівуду плагіат: в мережі сміються
Після битви в Гонконзі Оптимус Прайм стикається з новою загрозою, з якою не в змозі боротися поодинці. Він повинен шукати нових союзників, щоб врятувати Землю і Всесвіт. У той час, як Оптимус залишає планету, Бамблбі, Хаунд, Дрифт, Кроссхейз, Трейлбрекер, Блер і Діноботі, намагаються перешкодити Гальватрона побудувати космічний міст, щоб той не зміг принести на Землю велику небезпеку. У той же час люди відновлюють створення Трансформерів, щоб допомогти автоботів.


У картині грають Ентоні Гопкінс, Марк Волберг і Лора Хеддок.
Прем'єра фільму "Трансформери 5: Останній лицар" запланована на 23 червня 2017 року.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі опублікований другий трейлер бойовика "Три ікси: Повернення Ксандера Кейджа" з американським актором зіркою "Форсажа" Віном Дізелем в головній ролі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?