У Раді стався конфуз зі скандальним нардепом: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді стався конфуз зі скандальним нардепом: з'явилося відео

У Раді стався конфуз зі скандальним нардепом: з'явилося відео

Народний депутат Сергій Лещенко, який став фігурантом скандалу з купівлею дорогої квартири в Києві, намагався втекти від співробітника Національного агентства із запобігання корупції (НАЗК), який прибув до Верховної Ради для вручення адміністративного протоколу політику.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українські новини.
Після того, як о 14:15 Лещенко вийшов із сесійної зали парламенту в кулуари, уповноважена особа НАЗК почала зачитувати нардепу адмінпротокол за порушення при купівлі ним квартири в центрі Києва. Однак нардеп почав тікати від співробітника агентства і через хвилину повернувся назад до сесійної зали.
Незважаючи на те, що Лещенко втік, співробітник НАЗК продовжив зачитувати адмінпротокол вже за його відсутності. Він також попросив людей, які поруч з ним стояли, поставити підписи в адмінпротоколі.
На питання журналістів, чи можна юридично вважати, що Лещенко ознайомлений з адмінпротоколом, співробітник НАЗК не відповів і мовчки пішов.
Користувачі мережі висміяли поведінку Лещенка.





Нагадаємо, в НАЗК вважають, що під час купівлі квартири в історичному центрі Києва Лещенко допустив порушення, яке карається в адміністративному порядку. Агентство також звинувачує нардепа в затягуванні процедури притягнення його до адмінвідповідальності у зв'язку з неявкою для ознайомлення з протоколом про адміністративне правопорушення. Процедура ознайомлення з протоколом мала розпочатися 30 листопада.
Як повідомляв ONLINE.UA, Лещенко відповів на звинувачення, заявивши, що гроші, яке йому приписує агентство, існують тільки в уяві співробітників НАЗК.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?