Леді Гага зізналася, що страждає на серйозний недуг
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Леді Гага зізналася, що страждає на серйозний недуг

Леді Гага зізналася, що страждає на серйозний недуг
Джерело:  Associated Press

Популярна американська  співачка і майстер епатажу Леді Гага  зізналася, що стала страждати від психічного розладу після того, як в 19 років була згвалтована.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.
Співачка розповіла про свої проблеми з психікою під час відвідування Центру для бездомної ЛГБТ-молоді в Нью-Йорку.
"Я страждаю від психічного розладу - у мене посттравматичний синдром. Я нікому цього раніше не говорила", - зізналася Гага.
Артистка вперше розповіла про те, що була в 19 років згвалтована два роки тому. Після вона зізналася, що винила себе в тому, що трапилося і сім років мовчала про це.
Леді Гага зізналася бездомній молоді, що ця травма допомогла їй краще зрозуміти інших.
"Та доброта, з якою до мене поставилися лікарі, як і моя сім'я і друзі, повернула мене до життя. Медитація допомагає мені заспокоїтися", - сказала вона.
Читайте також: Популярний співак розповів про свою недугу
Пізніше Гага написала на своїй сторінці в соцмережі про те, що зізналася в найпотаємнішому.
"Сьогодні я поділилася зі світом своїм найпотаємнішим секретом. Секрети змушують тебе страждати від ганьби", - написала вона в Twitter.


Відзначимо, Леді Гага давно надає підтримку ЛГБТ-спільноти.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  пісня Bad Romance американської співачки Леді Гаги (Lady Gaga) визнана найбільш нав'язливою. Також в цей список потрапили ще два хіта епатажної зірки - Alejandro і Poker Face.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?