Помер актор, який знімався у "Грі престолів"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Помер актор, який знімався у "Грі престолів"

Помер актор, який знімався у "Грі престолів"
Джерело:  Daily Mail

У Британії пішов з життя актор Пітер Вон, відомий за роллю сліпого Мейстера Еймона Таргаріена у  серіалі "Гра престолів".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.
Про смерть актора стало відомо у вівторок, 6 грудня. За словами його агента Саллі Лонг-Іннес, Он помер в колі своєї родини. Пітеру було 93 роки.
"Дуже сумно підтверджувати це. Пітер Вон помер сьогодні вранці у колі сім'ї", - сказала вона.
Читайте також: Помер актор, який зіграв знаменитого персонажа "Зоряних воєн"
Причини смерті не повідомляються.
Пітер Вон також відомий глядачам завдяки ролі у ситкомі "Вівсянка", що виходив на екрани в середині 1970-х років. Його колегами в різні роки були Ентоні Гопкінс, Френк Сінатра і Ронні Баркер.
За свою кар'єру він знявся в близько 200 фільмах і серіалах.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  телеканал HBO несподівано оприлюднив перші кадри з нового сезону популярного фентезійного серіалу "Гра престолів". Кадри сьомого сезону демонструють головних героїв серіалу, і зокрема, Сансу Старк (актриса Софі Тернер), Джона Сноу (Кіт Герінгтон), Арью Старк (Мейсі Вільямс).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?