Убивця-перебіжчик з ЗСУ вперше з'явився на публіці: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Убивця-перебіжчик з ЗСУ вперше з'явився на публіці: опубліковано відео

Убивця-перебіжчик з ЗСУ вперше з'явився на публіці: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Колишній український військовослужбовець, молодший сержант Олег Попов, який вбив командира і бойового товариша і перейшов на бік проросійських бойовиків, уперше з'явився на публіці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube.
Перебіжчик-вбивця взяв участь у брифінгу бойовиків, який транслював сепаратистський ресурс. У своєму виступі він заявив про бажання служити в лавах "народної міліції ЛНР".
"Я прийшов в ЛНР солдатом, щоб йти на Захід - вступити в збройні сили ЛНР і скинути владу в Україні вже як солдат Луганської чи Донецької "народної республіки", в залежності, куди мене відправлять", - заявив Попов.
"Я не прийшов бігти, і я не біг, я йшов і так на смерть, перетинаючи лінію розмежування. Мене могли б убити ще там", - додав він.
При цьому перебіжчик сказав, що хотів все життя бути військовим, адже у нього батько і дід військовий, проте в ЗСУ він розчарувався.


Як повідомляв ONLINE.UA, в 93-й окремій механізованій бригаді Збройних сил України офіційно підтвердили, що один з їхніх товаришів по службі, молодший сержант Олег Попов перейшов на бік проросійських бойовиків, зі зброєю покинувши позиції і убивши командира і бойового товариша.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?