Луценко зробив гучну заяву щодо квартирного скандалу з нардепом
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко зробив гучну заяву щодо квартирного скандалу з нардепом

Луценко зробив гучну заяву щодо квартирного скандалу з нардепом
Джерело:  РБК Україна

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що ГПУ закрила справу проти народного депутата від "Блоку Петра Порошенка" Сергія Лещенка про придбання дорогої квартири в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.
"На цей момент справу про незаконне збагачення Лещенка, яку вела Генпрокуратура, закрито. З неї виділена частина з ухилення від податків, яка стосується інших осіб. Запити по цій справі ми направимо до Державної фіскальної служби", - заявив генпрокурор.

Читайте також: У Луценк а і нардепа в Раді спалахнула сварка: з'явилося відео


Луценко додав, що Генпрокуратура вважає достатніми докази Лещенка, а з пояснень депутата слідує, що у нього були позики на покупку квартири. За словами глави ГПУ, він скасував рішення про виклик до Генпрокуратури власниці видання "Українська правда" Олени Притули, у якої, за твердженням Лещенка, він позичив гроші на покупку квартири.


Як повідомляв ONLINE.UA, народний депутат

Сергій Лещенко намагався втекти від співробітника Національного агентства з запобігання корупції (НАЗК), який прибув до Верховної Ради для вручення йому адміністративного протоколу

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?