Захисники України вийшли на марш у Львові: опубліковані яскраві фото та відео
Категорія
Події
Дата публікації

Захисники України вийшли на марш у Львові: опубліковані яскраві фото та відео

Захисники України вийшли на марш у Львові: опубліковані яскраві фото та відео
Джерело:  Укрінформ

У Львові на центральному проспекті Свободи відбувся "Марш Захисників України".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".
Маршу передувала літургія в церквах.
"Святкова Літургія спеціально для воїнів і їх сімей відбулася в гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла... А після служби на центральному проспекті Свободи відбувся "Марш Захисників України", - зазначає керівник регіонального медіа-центру МОУ Олександр Поронюк.
За його словами, для маршу в складі 17-ти парадних розрахунків було задіяно близько 1000 військовослужбовців. Залучався і особовий склад гарнізону, інші військові формування, волонтери. Під час маршу продемонстрували техніку, яка використовується для навчання особового складу і в зоні бойових дій.


Відео: ZAXID.NET
В рамках святкувань львів'яни вшанували загиблих воїнів.
Нагадаємо, 6 грудня в Україні відзначають День Збройних сил.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше бійці антитерористичної операції зняли зворушливе відео, в якому вони вітають українських волонтерів з Міжнародним днем ​​волонтерів, який відзначається 5 грудня.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?