Окупанти завезли до Криму страшну зброю: Джемілєв повідомив деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Окупанти завезли до Криму страшну зброю: Джемілєв повідомив деталі

Окупанти завезли до Криму страшну зброю: Джемілєв повідомив деталі

Народний депутат України Мустафа Джемілєв заявив в Європейському парламенті, що окупанти завезли в Крим ядерну зброю і намагаються вижити з півострова його корінних жителів - кримських татар.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.
"За нашими даними, на півострів навіть завезли ядерне озброєння. Інформаційні служби Меджлісу мають дані: завезено шість ядерних боєголовок", - повідомив Джемілєв.
За його словами, окупований Крим зараз "перетворений у військову базу".
"Згідно з інформацією нашої контррозвідки, там близько 70 тисяч військових, включаючи ФСБ, поліцію", - розповів депутат.
Джемілєв також переконаний, що півострів потрібно звільняти дипломатичним шляхом, а не військовим.
"Ми думаємо, що звільнення Криму можливе лише дипломатичним шляхом, шляхом тиску на агресора. Один з головних засобів - це жорсткі санкції. Як вам відомо, після окупації Радянським Союзом Афганістану були застосовані жорсткі санкції, що призвело до його розпаду. Ми сподіваємося, що санкції, які застосовані до агресора, також приведуть до звільнення окупованих територій. Але я думаю, що терміни звільнення повинні бути значно звужені, ніж після окупації Афганістану", - висловив свою думку політик.
Крім того, Джемілєв повідомив, що зараз в окупований Крим повернулися часи Радянського Союзу, люди пишуть доноси один на одного, а під репресії російської влади потрапляють 95% кримських татар.
Як повідомляв ONLINE.UA, 25 листопада сина лідера кримськотатарського народу, нардепа Мустафи Джемілєва Хайсера випустили з російської в'язниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?