Пропагандист Путіна жорстоко вилаяв екс-регіоналів і підірвав мережу: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Пропагандист Путіна жорстоко вилаяв екс-регіоналів і підірвав мережу: з'явилося відео

Пропагандист Путіна жорстоко вилаяв екс-регіоналів і підірвав мережу: з'явилося відео

Відомий пропагандист політики президента Росії Володимира Путіна Володимир Соловйов жорстко розкритикував колишніх депутатів від "Партії регіонів", назвавши їх мерзенними і нікчемними зрадниками.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook луганського блогера Савелія Вассермана.
"Порошенко був обраний тільки тому, що депутати Верховної Ради де-факто визнали легітимним Майдан. Порошенко зміг обиратися в цій країні тільки тому, що депутати придумали проміжну стадію, якийсь тимчасовий президент", - заявив Соловйов.
Пропагандист також сказав, що депутати "Партії регіонів" виявилися "слабкими, мерзенними, нікчемними зрадниками своєї батьківщини".

Читайте також: Крем лівський пропагандист дивно відповів на питання про кохання до Путіна: з'явилося відео
Крім того, він звинуватив колишніх регіоналів і екс-главу Комуністичної партії Петра Симоненка в зраді "народу Донбасу" і всієї України.
"Ваш народ був розстріляний, а ви замість того, щоб зупинити нелегітимну владу... втекли і дали можливість "нацистському перевороту" диктувати собі волю. Вони зрадили не тільки народ Донбасу, вони зрадили народ України", - додав російський ведучий.


У мережі висміяли висловлювання Соловйова. Так луганський блогер Савелій Вассерман написав в Facebook:
З'ясувалося, що в ситуації з Донбасом з нами усіма винні не біндеровци, а... наші власні депутатішкі з нашої Партії Регіонів. Не минуло й трьох років, як РОСІЯ показала нам же. Шкода, що не буде коментарів".
Олександр Волошин: "Нічого собі поворот. Нові методички видали на Кисельов тб".
Сергій Чуб: "Ну ось і знаходить нагорода га * ноїдів від "Партії регіонів", КПУ та інших сепарів) За що боролися, як то кажуть... Їх вже ненавидять і в Україні, і з Росії женуть".
Як повідомляв ONLINE.UA, колишні регіонали Олена Бондаренко та Микола Левченко в черговий раз відзначилися на пропагандистському російському телебаченні з низкою одіозних висловлювань, при цьому вони не були підтримані російською публікою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?