Росіянка в Раді облила соком скандального нардепа: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Росіянка в Раді облила соком скандального нардепа: з'явилося відео

Росіянка в Раді облила соком скандального нардепа: з'явилося відео

У четвер, 8 грудня, в кулуарах Верховної Ради росіянка, яка воювала в складі батальйону "Айдар" на Донбасі, облила соком главу фракції Радикальної партії Олега Ляшка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українські новини.
Після закінчення ранкового пленарного засідання Ляшко вийшов в кулуари Ради, де його зустріла дівчина в камуфляжних штанях. Вона звинуватила нардепа в тому, що, не дивлячись на її звернення до нього, їй не надали українське громадянство, після чого облила Ляшка томатним соком. В результаті у лідера радикалів були забруднені сорочка і піджак.

Читайте також: Ляшко не може заспокоїтися і знову обізвав Тимошенко
Нардеп відповів на звинувачення нападаючої, заявивши, що Верховна Рада не компетентна в питанні надання українського громадянства. Він розповів, що познайомився з дівчиною ще в 2014 році. Ляшко також зазначив, що вже звертався до президента Петра Порошенка з проханням надати їй громадянство України.
Росіянка Юлія Толопило воювала в зоні АТО на Донбасі. Її командиром був колишній командир батальйону "Айдар", а зараз депутат від групи "Воля народу" Сергій Мельничук.



Як повідомляв ONLINE.UA, 8 грудня Верховна Рада проголосувала за зняття депутатської недоторканності з нардепа від "Опозиційного блоку" і олігарха Вадима Новинського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?