ЗМІ спіймали нардепа в Раді на цікавому листуванні: з'явилися фото
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ спіймали нардепа в Раді на цікавому листуванні: з'явилися фото

ЗМІ спіймали нардепа в Раді на цікавому листуванні: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Журналісти зафіксували листування народного депутата від групи «Відродження» Олега Кулініча про організацію мітингу під будівлею ВР і його подальше висвітлення в ЗМІ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українські Новини ».


Фотограф агентства зробив фото під час засідання ВР 8 грудня. Кулініч вів переписку зі своїм політтехнологом, який організовує акцію "всенародної селянської підтримки" законопроекту №4355, згідно котрому право розпоряджатися землями сільгосппризначення переходить до місцевої влади.


"На вулиці пішов дощ. Боюся, люди довго не вистоять", - пише політтехнолог. "Я один не буду виходити", - відповідає депутат.


При цьому в ВР розглядається питання про зняття недоторканності з депутата від «Опозиційного блоку» Вадима Новинського, тому до аграрного лобі питання руки у депутатів не доходять.


Читайте такоже  Злом пошти Суркова: соцмережі розбурхав лист про одне українське ЗМІ


"Мітинг розійшовся, не пощастило з погодою :( Там дощ з льодом", - пише пізніше політтехнолог.


"Картинка і фото є, зробимо вам хороші пости в Фейсбук", - також пише технолог.


"Наступного разу теж організуємо в підтримку", - додає він. "Шкода ((", - відповідає депутат.


"Шкода, що люди, які зібралися під Радою на підтримку законопроекту №4355 змушені були стояти під парламентом в таку погоду. Але впевнений, що це не дарма ...", - технолог також надсилає депутату на узгодження текст для соцмережі.


Через півгодини пост дійсно з'являється на офіційній сторінці в Facebook Олега Кулініча з фотографіями з мітингу, відзначає агентство.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в кінці жовтня група українських хакерів "Кіберхунта" заявила, що повністю контролює переписку помічника президента Росії Володимира Путіна Владислава Суркова.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?