Рабинович провів зустріч з фаворитом президентських виборів у Франції
Категорія
Політика
Дата публікації

Рабинович провів зустріч з фаворитом президентських виборів у Франції

Рабинович провів зустріч з фаворитом президентських виборів у Франції

У четвер, 8 грудня, лідери партії "За життя" Вадим Рабинович та Євген Мураєв провели офіційну зустріч з кандидатом в президенти Франції, лідером партії "Національний фронт" Марін Ле Пен і французькими парламентаріями.


Про це повідомляється в ефірі телеканалу NewsOne і на офіційній

сторінці Facebook

 Вадима Рабиновича.


Згідно з повідомленням, під час зустрічі обговорювалися питання встановлення миру на сході України і проведення парламентських слухань у Брюсселі щодо корупції в Україні.


"З Марін Ле Пен сьогодні обговорили реальну можливість розкрити мільярдні корупційні перекази з України на Захід... Готуємо слухання в Брюсселі... Тоді й подивимося, як наші злодії будуть їздити по Європі", - написав на своїй сторінці Вадим Рабинович.


За словами політиків, в ході зустрічі вони також обговорили проведення парламентських слухань у Європейському парламенті "з питання корупції в Україні, з питань всіх чиновників, які за останні роки озолотилися, обзавелися тут (в Європі, - ред.) активами, обзавелися тут нерухомістю".


Нагадаємо, ЗМІ неодноразово називали Ле Пен "французьким Трампом". Рабиновича ж окремі експерти також порівнювали з обраним президентом США, звертаючи увагу, в першу чергу, на схожість їх електоратів.


Лідер французької партії "Національний фронт" за результатами соціологічних досліджень в жовтні отримала підтримку 30% виборців, а лідер партії "За життя" згідно з дослідженнями КМІС за листопад 2016 року, одержав підтримку 11,7% виборців України, посівши третє місце в президентських перегонах (якби вони відбувалися).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?