Мережу вразило нове перемогобісся в Луганську: опубліковані фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Мережу вразило нове перемогобісся в Луганську: опубліковані фото і відео

Мережу вразило нове перемогобісся в Луганську: опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

В окупованому бойовиками так званої ЛНР Луганську розгорнули копію прапора Перемоги у Другій світовій війні площею 200 квадратних метрів, що викликало шквал сарказму в мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


Як пише один з сепаратистських сайтів, «молодіжні активісти ЛНР» разом з громадськими діячами Росії розгорнули біля пам'ятника воїнам-визволителям в Луганську копію прапора в рамках акції "Марш Перемоги - Молода гвардія крокує світом".


"Точка звіту міжнародного патріотичного проекту "Марш Перемоги - Молода гвардія крокує світом" бере початок саме від вас", - заявив «координатор проекту» Павло Григор'єв.


"Головний сенс акції - не дати переписати історію, сила в правді. За нами правда", - додав він.


Читайте також:  Знову взяли Берлін: Росія вразила новим прикладом перемогобісся


«А у нас сьогодні 8 грудня - 9 травня. СВЯТО ж. А ви що подумали?», - саркастично написав у своєму Facebook блогер з Луганська Савелій Вассерман.


Сергій Зеленський: Сумно на все це дивитися. У людей немає ніяких ідей, прагнень спрямованих в майбутнє. Суцільний культ війни, що закінчилася 70 років тому. Яким вони бачать майбутнє? Який державний лад, ідеологію? Нуль! Який паноптикум.


Тетяна Ізварина: Святкують успіхи ФК Зоря !!! Група підтримки з Луганська. Фанати, що з них взяти)))


Tatiana Matwiejczuk: Росте покоління лугандонівських ідіотів ... Що з ними потім робити???


Дмитро Полюхович: Русский мир - мир довічного 9 травня.


Як відомо, в Росії і на окупованих РФ територіях Донбасу регулярно проходять акції з використанням атрибутики та символіки Другої світової; офіційна пропаганда вітає такі заходи. Надмірна увага до цієї теми отримала у противників кремлівського режиму іронічну назву "перемогобісся".



Як повідомляв ONLINE.UA,  в Росії Казані хочуть привласнити статус міста військової слави, хоча битви Другої світової проходили дуже далеко від цієї місцевості.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?