Савченко пояснила резонансні фото з олігархом з Опоблоку
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко пояснила резонансні фото з олігархом з Опоблоку

Савченко пояснила резонансні фото з олігархом з Опоблоку
Джерело:  online.ua

Народний депутат від "Батьківщини" Надія Савченко пояснила, навіщо потиснула руку своєму колезі з "Опозиційного блоку", олігархові Вадиму Новинському, з якого Рада 8 грудня зняла недоторканність.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Савченко.
"Я голосувала за зняття недоторканності з народного депутата Новинського. Я прекрасно усвідомлюю, що завтра на його місці можу бути і я, тим більше що проти мене вже відкрито дві справи за заявами громадян (по одній йде досудова перевірка, по другій вже викликають у суд). Але навіть за себе я б голосувала за зняття недоторканності, а потім довела б свою невинність і відстояла свою честь і гідність в українському суді, як зробила це в російському! Я потисла Новинському руку після того, як проголосувала проти нього, за те, що він не втік, не злякався і захищався перед залом депутатів. І в хорошій, і в поганій людині слід поважати сильні риси!", - написала вона.

Читайте також: Г учне голосування Ради щодо олігарха з Опоблоку: з'явилося відео
"У залі ВР сидять не ті народні депутати, які мають право кинути перший камінь, навіть в Новинського - у більшості з них у самих руки в крові, і це я не про тих, хто воював з автоматами. Тому справедливо сидіти треба багатьом!", - додала вона.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генпрокурор Юрій Луценко не виключав, що кримінальну справу проти депутата від "Опозиційного блоку" Вадима Новинського може бути перекваліфіковано.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?