Де справедливість: в Мін'юсті розчаровані нардепами
Категорія
Політика
Дата публікації

Де справедливість: в Мін'юсті розчаровані нардепами

Де справедливість: в Мін'юсті розчаровані нардепами

Глава Міністерства юстиції Павло Петренко розкритикував народних депутатів за те, що вони не змогли прийняти в першому читанні законопроект про спецконфіскацію активів, отриманих незаконним шляхом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра.
Нагадаємо, законопроект про повернення незаконно придбаних засобів і майна дозволив би повернути вкрадене соратниками утікача-екс-президента Віктора Януковича.
"Я хочу звернутися до українського народу з питанням. Чи є справедливість? Чи справедливо, що в державі, яка воює третій рік, в якій майже сто тисяч українців зараз на фронті, 50 мільярдів грн знаходяться заарештованими і не спрямовані на армію?", - заявив Петренко.

Читайте також: Боротьба з корупцією: Петренко розповів про чотири великі кроки
Він також зазначив, що нардепам має бути соромно перед пенсіонерами, які отримують копійки.
"Протягом трьох років 50 млрд, вкрадених Януковичем, не направляються на соціальні виплати", - додав глава Мін'юсту.


Як повідомляв ONLINE.UA, міністр юстиції Павло Петренко заявив, що кошти, викрадені Януковичем та іншими представниками колишньої влади, можуть бути вилучені до ухвалення Верховною Радою закону про спецконфіскацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?