Путін, затинаючись, насилу прочитав промову з папірця: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін, затинаючись, насилу прочитав промову з папірця: з'явилося відео

Путін, затинаючись, насилу прочитав промову з папірця: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін зміг насилу прочитати промову з папірця, говорячи про російських військовослужбовців і поліцейських.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста Кремлівського пулу Дмитра Смирнова.
Виступаючи на прийомі на честь Дня Героїв Вітчизни в Кремлі, Путін запинався, читаючи промову з папірця. Президент Росії не завжди правильно ставив акценти в реченнях. Здається, що читати чужий текст йому важко.
"Ми не забудемо, як 75 років тому на підступах до Москви радянський солдат кидався під танк, захищаючи собою столицю. І як в наш час викликав на себе вогонь офіцер, оточений терористами. Як наш поліцейський вже зараз майже на наших очах... дивлячись в очі ... вбивцям в очі, сказав слова, що стали вже легендарними: "Працюйте, брати". І як стійко, мужньо, безстрашно ризикуючи собою, виконують свій ратний обов'язок наші військовослужбовці в Сирії", - сказав російський президент.
Читайте також: У Пу тіна трапився конфуз з букетом квітів: з'явилося відео


Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії Володимир Путін насмішив користувачів мережі розповіддю про решту волосся, яке в нього лишилося.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?