Скандал з податком на посилки: соцмережі підірвала лайка його захисниці
Категорія
Події
Дата публікації

Скандал з податком на посилки: соцмережі підірвала лайка його захисниці

Скандал з податком на посилки: соцмережі підірвала лайка його захисниці
Джерело:  online.ua

Соцмережі підірвала лайка голови правління Асоціації підприємств інформаційних технологій України (АПІТУ) Елліни Шнурко-Табакової, яка виступила на захист скандального законопроекту, який стосується встановлення нового митного безподаткового ліміту в 22 євро за посилку з-за кордону.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Романа Синицина, який оприлюднив скріншот листування голови АПІТУ.
У листуванні Шнурко-Табакова радить якомусь Ігорю Дьячкову піти поспати, мовляв, вранці все проясниться. Чоловік відповідає, що може і ввечері сприйняти інформацію. На що жінка йому пише: "А я, бл ** ь, тиждень з температурою у * бкам пояснюю основи митного кодексу".
"Елліна Володимирівна Шнурко-Табакова - голова правління Асоціації підприємств інформаційних технологій України (АПІТУ) вже тиждень з температурою пояснює у * бкам основи митного законодавства. Давайте їй поспівчуваємо", - підписав скріншот Роман Синицин.



У мережі сміються.


Андрій Кобилинський

: Буйна дама.


Олексій Пуляєва

: Голова правління... а у мене закрутилося зовсім інше слово, більше відображає зміст переписки.



Віктор Порошин

: А, то вони з температурою той законопроект розробляли... не в своєму розумі так сказати.





Як повідомляв ONLINE.UA, скандальний законопроект, що стосується встановлення нового митного безподаткового ліміту в 22 євро за посилку з-за кордону, відкликаний з Міністерства фінансів авторами законопроекту - Асоціацією підприємств інформаційних технологій України (АПІТУ).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?