Війна в Україні: Філарет розкрив велику помилку Путіна
Категорія
Події
Дата публікації

Війна в Україні: Філарет розкрив велику помилку Путіна

Війна в Україні: Філарет розкрив велику помилку Путіна
Джерело:  online.ua

Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет вважає, що головною помилкою президента РФ Володимира Путіна, який напав на Україну, було те, що він не врахував бажання Київського Патріархату та інших патріотичних Церков бути незалежними від Москви.
Про це Філарет розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Чому почалася війна? Москва сподівалася, що є передумови в Україні (для завоювання країни, - ONLINE.UA) - населення і Церква, які тяжіють до Росії, до Москви", - сказав він.

Читайте також: Ста в відомий найпопулярніший у українців церковний лідер
"Путін думав, що він підкорить спочатку Крим, потім Донбас, Одесу, південь України і Харків. Так захопить всю Україну. Але він не враховував, що є Київський Патріархат та інші патріотичні Церкви, які не хочуть бути залежними від Москви", - додав Філарет і підкреслив, що боротьба триває.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Патріарх Філарет: Путін думав захопити Одесу і Харків, але не врахував однієї речі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?