У справі горе-матері в Києві спливли шокуючі факти: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У справі горе-матері в Києві спливли шокуючі факти: з'явилося відео

У справі горе-матері в Києві спливли шокуючі факти: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Уповноважений з прав дитини Микола Кулеба розповів, що подруга жінки, яка на дев'ять днів залишила двох малолітніх дітей замкненими в квартирі в Києві, вважає, нібито горе-мати свідомо хотіла вбити своїх дітей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.
"Ми думаємо, що Влада свідомо хотіла вбити дітей", - сказала подруга Владислави Подчапко Катерина в ході розмови з Кулебою.
Читайте також: Траге дія з дітьми в Києві: поліція відхрестилася від гучних звинувачень
"Дівчина в шоці! Адже разом із спільними друзями була впевнена в абсолютній адекватності та порядності Влади. Більш того, "мама" благала врятувати її старшу дочку, у якої ніби був страшний діагноз, і постійно просила у них гроші на лікування", - прокоментував розмову з подругою горе-матері Уповноважений з прав дитини.
Також Микола Кулеба додав, що Катерина показала йому листування з подругою від 5 грудня, коли її син вже помер від голоду, а дочка перебувала в тяжкому стані, в якому Владислава Подчапко запрошувала її з подругами в гості. Уповноважений президента з прав дитини оприлюднив відеозапис розмови з дівчиною:


Відео: YouTube / Mykola Kuleba
Як повідомляв ONLINE.UA, за словами чоловіка, з яким жила горе-матір в той час, як її діти без їжі були замкнені в квартирі, Влада сказала йому, що залишила дітей під наглядом свекрухи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?