Скарби Азарова: екс-прем'єр насмішив поясненнями
Категорія
Політика
Дата публікації

Скарби Азарова: екс-прем'єр насмішив поясненнями

Скарби Азарова: екс-прем'єр насмішив поясненнями
Джерело:  online.ua

Колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров, у якого раніше знайшли квартиру в Києві з цінностями на 3 мільйони доларів, стверджує, що ні у кого нічого не крав, а приналежність йому речей він не може підтвердити або спростувати, грунтуючись лише на фотографіях.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Азарова.
"Я не вважаю себе винним і не збираюся ні перед ким виправдовуватися. Я ні в кого нічого не вкрав. Жоден суд не визнав мене винним в скоєнні будь-яких злочинів", - написав політик.
"Немає жодної причини, з якої я б став відмовлятися від належних мені по праву моїх особистих речей, і я буду через суди добиватися їх повернення, але зараз після перегляду фотографій я не зможу підтвердити або спростувати приналежність всіх тих речей, які були показані. Наприклад, "Портрет дівчини", що приписується Тропініну, про який з "помпою" повідав в фейсбуці Аваков, я бачив перший раз у своєму житті і його ніколи у мене не було", - додав він.
Читайте також: Суд заарештував три земельні ділянки та житло одіозного політика
У той же час Азаров визнав, що знайдені старовинні книги - його, від своєї колекції він не відмовляється.
"У мене в будинку, в якому бували сотні людей, була велика бібліотека з приблизно 5 тис. томів, з яких близько двох десятків було старих книг з історії реформ Олександра II, Столипіна, Вітте, Коковцова, але для того, щоб сказати, мої вони чи ні, я повинен побачити назви книг, а показані були тільки обкладинки", - зазначив він.
Разом з тим обшуки в його квартирі і вилучення звідти речей політик називає провокацією київського режиму з метою відвернути увагу від перестрілки в Княжичах Київської області.
"Чергову провокацію проти мене зробив злочинний київський режим. Безумовно, мета цієї провокації відволікти увагу українців від кривавої трагедії в Княжичах, від грандіозних корупційних схем Порошенка, розкритих депутатом Онищенком, багатомільйонних декларацій тих, хто ще три роки тому в рваних штанях стрибав на Майдані, від провалів в економіці і соціальній сфері", - написав Азаров.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі опублікували відео обшуку в квартирі з речами колишнього прем'єр-міністра України, який наразі переховується за кордоном, Миколи Азарова, в якій правоохоронці виявили цінності на мільйони доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?