Підлеглий Луценка погорів на хабарі: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Підлеглий Луценка погорів на хабарі: з'явилися фото

НАБУ
Підлеглий Луценка погорів на хабарі: з'явилися фото

9 грудня за фактом дачі хабара затримали заступника голови одного з відділів Генеральної прокуратури України, яку очолює Юрій Луценко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національного антикорупційного бюро України.
Відомо, що детективи НАБУ разом з прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури викрили працівника ГПУ в дачі хабара з метою здійснення впливу на результати позапланової виїзної ревізії фінансово-господарської діяльності Генпрокуратури.

Читайте також: У Києві поліцейського спіймали на хабарі: з'явилися фото
Перевірка була ініційована НАБУ в рамках розслідування розпочатої в січні 2016 року справи за фактом розтрати 1,8 млн грн державних коштів. На думку детективів, ГПУ укладала з рядом підприємств з ознаками фіктивності договори на надання послуг з обслуговування, за допомогою чого і була проведена розтрата коштів.
Причетний до укладання договорів співробітник Генпрокуратури намагався передати $5 тис посереднику для їх подальшої передачі голові Державної аудиторської служби України, під час чого і був затриманий. За фактом інциденту порушили кримінальну справу за статтею про надання неправомірної вигоди посадовій особі, яка займає особливо відповідальне становище. У мережі з'явилися фото з місця затримання.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на хабарі спіймали суддю Київського апеляційного адміністративного суду.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?