У Білорусі затримані кореспонденти путінського ЗМІ: розгорається скандал
Категорія
Світ
Дата публікації

У Білорусі затримані кореспонденти путінського ЗМІ: розгорається скандал

У Білорусі затримані кореспонденти путінського ЗМІ: розгорається скандал
Джерело:  online.ua

У Білорусі затримали трьох кореспондентів російського видання Regnum, яке пропагує політику президента РФ Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані інформаційного агентства Regnum.
За звинуваченням в розпалюванні міжнаціональної ворожнечі затримали кореспондентів Юрія Павловца, Дмитра Алімкіна і Сергія Шиптенка, в той час як видання "категорично відкидає висунуті авторам агентства звинувачення, вважаючи їх недобросовісними і надуманими".
Читайте також: У Білорусі прийняли гучне рішення щодо символу "русского міра"
"Редакція ІА REGNUM вважає своїх затриманих в Білорусі авторів політичними в'язнями, яких піддають репресіям за їх принципову позицію проти фактичного співробітництва влади Білорусі з шовіністичною, русофобською і неонацистською частиною білоруської опозиції", - йдеться в повідомленні.
У редакції Regnum вважають, що спецслужби Білорусі зробили "провокаційні і зрадницькі" дії, щоб "штовхнути президента Білорусі шляхом екс-президента України Віктора Януковича".
Примітно, що першими затримали Павловца і Алімкіна, що Сергій Шиптенко прокоментував у соцмережах наступним чином: "За ввічливими людьми скучили". Відзначимо, що "ввічливими людьми" називають російських військових, які в формі без розпізнавальних знаків здійснювали захоплення українського Криму.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилося відео з білорусами, які на боці України беруть участь в бойових діях на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?