Західні ЗМІ дізналися, звідки може початися Третя світова війна
Категорія
Світ
Дата публікації

Західні ЗМІ дізналися, звідки може початися Третя світова війна

Західні ЗМІ дізналися, звідки може початися Третя світова війна
Джерело:  Daily Mail

У Калінінградській області Росії відбувається будівництво ракетної бази, яка, на думку експертів, може стати причиною початку Третьої світової війни.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на DailyMail.


Видання зазначає, що на сьогоднішній день територія, на якій зводять ракетну базу РФ під Калінінградом, є найбільш мілітаризованою зоною Європи. "Ця ділянка знаходиться найближче до Лондону і іншим великим містам Заходу, і є своєрідним перевалочним пунктом для Путіна в Європі", - йдеться в повідомленні.


Читайте також: Американські розвідники занепокоїлися через ядерні ракети Путіна


У статті також йдеться про те, що вдалося отримати безпосередній доступ до даної території, внаслідок чого підтвердилися затвердження місцевих жителів про будівництво ракетної бази та станції підслуховування, що покриває всю Європу.


Крім іншого, з'явилася інформація про будівництво залізниці для російських військовослужбовців, що з'єднує військовий об'єкт під Калінінградом з Чкаловскою військово-морською авіабазою.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  Росія має крилаті ракети Р-500 і міжконтинентальну балістичну ракету SS-27 Mod 2, які можуть дістати до безлічі європейських столиць.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?