Відома російська фанатка ДНР розповіла про розмову з Савченко: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Відома російська фанатка ДНР розповіла про розмову з Савченко: опубліковано відео

Відома російська фанатка ДНР розповіла про розмову з Савченко: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Російська спортсменка Мар'яна Наумова, чемпіонка світу з пауерліфтингу, яка є затятим прихильником так званої ДНР, розповіла про свою розмову з нардепом Надією Савченко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в youtube.
"Я хотіла, щоб вони (українці - Ред.) скасували закон, щоб діти Донбасу могли виступати на різних змаганнях, не тільки на Донбасі. У них є закон, що вони можуть виступати в Україні, а я хотіла, щоб вони могли виступати хоча б в Росії, а там вже...", - сказала "заслужений майстер спорту ДНР", виступаючи в окупованому Донецьку.
При цьому Наумова зізналася, що з її затії нічого не вийшло.

Читайте також: Савченко заступилася за кума Путіна: опубліковано відео
"Але, на жаль, спілкування пройшло, не так давно це було... Я дуже намагалася, щоб наше спілкування до чогось призвело, але Савченко - дуже складна людина", - з посмішкою додала спортсменка.
Розповідь спортсменки про розмову з Савченко дивіться з 2:20 хвилини


Цікаво, що під час свого виступу Наумова розповіла, що їздила в Сирію і зазначила - ситуації в цій країні і на Донбасі "дуже схожі".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок ДНР Олександр Захарченко оцінив ідею Савченко про те, щоб провести з ним переговори в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?