У Авакова жорстко прокоментували вчинки Савченко: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Авакова жорстко прокоментували вчинки Савченко: з'явилося відео

У Авакова жорстко прокоментували вчинки Савченко: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Зорян Шкіряк гнівно прокоментував заяву народного депутата Надії Савченко про те, що переговори з ватажками так званих ДНР і ЛНР повинні проходити в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112-Україна.
За словами Шкіряка, Савченко своїми діями і заявами щодо окупованого Донбасу піариться в засобах масової інформації.
"Особисто я вже давно звик до її інформаційних перформансів і створення піар-шоу в ЗМІ. Вони (Савченко і ватажки бойовиків "ЛДНР", - ред.) дійсно можуть заговорити в Києві, тільки в українському суді, - заявив Шкіряк.

Читайте також: Надя пішла Крим здавати: Савченко викликала гнів у мережі своєю новою ідеєю
«Ми їм гарантуємо довічний термін і триразове харчування в українській в'язниці. З терористами не домовляються, їх знищують", - додав радник Авакова.
Дивіться відео після 24 хвилини.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше бойовики Донбасу заявили про готовність обговорювати з Савченко різні питання, крім обміну полоненими, а також гарантували їй безпеку в разі приїзду на окуповані території.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?