У соратника Путіна нецензурно послали журналістів: соцмережі закипіли
Категорія
Світ
Дата публікації

У соратника Путіна нецензурно послали журналістів: соцмережі закипіли

У соратника Путіна нецензурно послали журналістів: соцмережі закипіли
Джерело:  online.ua

Прес-секретар президента компанії "Роснефть" Ігоря Сечіна, близького соратника президента РФ Володимира Путіна, нецензурно послав журналістів, які звернулися до нього за коментарями про те, чому його шеф їздить в машині з "мигалкою", незважаючи на заборону.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів соцмереж.
У відповідь на запит журналіста телеканалу "Дождь" прес-секретар глави компанії, Михайло Леонтьєв, відповів: "Пройдіть, будь ласка, в ж**у. Прийміть запевнення в нашій незмінній повазі".
Читайте також: У Путіна назвали "кращого президента" для України: в мережі регіт



Трохи пізніше Леонтьєв "послав" і журналістів ВВС, зробили аналогічний запит.


"Що ви питаєте? Чому, з якого хр ** а? Яке це має відношення до діяльності компанії? Ви уявляєте собі обсяг серйозної інформації і завдань, які вирішує компанія? А ви з чим дзвоните? Ну давайте я напишу листа в ВВС: хлопці, ви ох**** чи насправді. Ну вистачить г **** -то підбирати. Знаєте що, йдіть ви подалі, не хочу я відповідати на ваше запитання», - заявив він.


Подібні заяви шокували соцмережі і викликали хвилю гнівних коментарів і жартів.














Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі посміялися над пророцтвом президента РФ Володимира Путіна щодо майбутніх цін на нафту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?