Україна побореться з Росією за Чемпіонат Європи з боксу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна побореться з Росією за Чемпіонат Європи з боксу

Україна побореться з Росією за Чемпіонат Європи з боксу
Джерело:  online.ua

Україна є претендентом на право проведення в Харкові чемпіонату Європи з боксу в 2017 році.
Про це ONLINE.UA повідомили в Федерації боксу України.
Крім України, Чемпіонат Європи з боксу хочуть провести Росія і Туреччина.

Читайте: Укра їнський боксер переміг росіянина в чемпіонському бою


"Ми направили офіційну заявку в Європейську Конфедерацію боксу на проведення Чемпіонату Європи з боксу серед чоловіків. У цьому році континентальна першість пройде в червні, тому у нас достатньо часу, щоб організувати і провести цей турнір на найвищому рівні. Голосування за країну-господарку змагань відбудеться найближчим часом і ми сподіваємося, що саме Харкову віддадуть це право. Попередньо я провів переговори з президентом Харківської обласної федерації Євгеном Мураєвим і віце-президентом ФБУ Дмитром Шенцевим, які запевнили, що докладуть зі свого боку максимум зусиль для належної організації. Крім того, що дуже важливо, ми заручилися підтримкою Харківського міського голови Геннадія Кернеса, який також запевнив, що надасть усіляку підтримку в проведенні турніру. Таким чином, я переконаний, що в разі обрання України країною-господаркою Чемпіонату Європи, ми проведемо цей важливий боксерський старт на вищому рівні. Більше того, у нас вже є досвід проведення Чемпіонату світу з боксу серед молоді, Чемпіонату Європи серед юніорів, Кубка Європи, ми організовували змагання Всесвітньої серії боксу, тому я переконаний, що все пройде на найвищому рівні", - заявив президент Федерації боксу України Володимир Продивус.


Дивіться

:

"Укра

їнський лев" сенсаційно програв американцеві: відео нокауту і фотогалерея бою


Варто відзначити, що в 2010 році Харків приймав Кубок Європи з боксу. Крім того, в минулому році Харків на надзвичайно високому організаційному рівні провів матчеву зустріч за участю "Українських отаманів" у Всесвітній серії боксу і Чемпіонат України-2016 з боксу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?