У Сирії помітили солдатів Путіна, які воювали на Донбасі: опубліковано фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Сирії помітили солдатів Путіна, які воювали на Донбасі: опубліковано фото і відео

У Сирії помітили солдатів Путіна, які воювали на Донбасі: опубліковано фото і відео
Джерело:  InformNapalm

Українські волонтери виявили в Сирії російських військових, які раніше брали участь у бойових діях проти України на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  InformNapalm.

В ході дослідження записів російських військових у соціальних мережах з'ясувалося, що військові з 120-ї артилерійської бригади, дислокованої в місті Юрга, Кемеровської області, брали участь в боях на Донбасі, так і в "сирійської відрядженні".
Волонтери розповіли про трьох російських військових.


Читайте також: В НАТО дізналися про гру Путіна з дуже небезпечною зброєю

Сергій Турканов, народився 2 лютого 1988 року в Кемеровській області. Є військовослужбовцем-контрактником 120-ї артилерійської бригади. Нагороджений медаллю "Учаснику військової операції в Сирії".



В альбомі свого профілю фотографії, вказують його військовий статус, Турканов не зберігає і користується псевдонімом Шрам. Але у випадку медалі хвастощі взяло верх: 17 січня Турканов подгрузил в свій відеоальбом ролик регіонального телебачення в Росії, де повідомляється про його нагородження цією медаллю за відрядження до Сирії.




Євген Ігорович Белинов, народився 22 серпня 1986 року в Красноярському краї, також військовослужбовець-контрактник 120-ї артилерійської бригади у званні молодшого сержанта.



Нагороджений медаллю "Учаснику військової операції в Сирії", має статус ветерана бойових дій.


В альбомі профілю фотографії, які вказують на його військовий статус, не зберігає, але, як і в першому випадку з Туркановым, хвастощі з медаллю взяло гору.



Ярослав Дмитрович Савельєв народився 18 липня, імовірно, в місті Прокоп'євськ, Кемеровської області.



Нагороджений медаллю "Учаснику військової операції в Сирії". Навіщо-то затер на фото своє звання, найменування нагороди, номер наказу та регалії командира військової частини.




В альбомі профілю зберігає кілька знімків, що вказують на належність до Збройних сил РФ, у тому числі часів "сирійської відрядження".




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  волонтери розповіли про поставки до Сирії застарілої зброї, котру Росія проводить для свого союзника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?