Окупанти в Криму насмішили соцмережі "хорошими показниками"
Категорія
Події
Дата публікації

Окупанти в Криму насмішили соцмережі "хорошими показниками"

Окупанти в Криму насмішили соцмережі "хорошими показниками"
Джерело:  online.ua

У мережі жорстко висміяли заяву окупаційних властей Криму про зниження смертності на анексованому Росією півострові.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter-аккаунт RoksolanaToday&Крим.
Так, у користувачів соцмережі викликала здивування заява "міністра охорони здоров'я" Криму Олександра Голенка про те, що на півострові знизилася смертність "по більшості напрямків".
Зокрема, Голенко висловив упевненість в тому, що цьому посприяла високотехнологічна медична допомога, яку отримало велику кількість громадян".


Читайте також: Крим не ваш: "друг Путіна" в оточенні Трампа потоптався по Росії


"Вона зменшилася за кардинальним позицій, це – туберкульоз, серцево-судинні захворювання, зовнішні причини, бронхолегеневі захворювання. На жаль, поки збільшилася смертність від онкологічних захворювань та захворювань травного тракту", – сказав Голенко.
У соцмережах слова "міністра" зустріли з сарказмом.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі посміялись над скаргами кримчанина, котрий порівняв обслуговування в українських лікарнях та в окупаційних закладах і попросив "повернути йому Україну".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?