Савченко прямо звинуватили в роботі на Кремль і дурості: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Савченко прямо звинуватили в роботі на Кремль і дурості: з'явилося відео

Савченко прямо звинуватили в роботі на Кремль і дурості: з'явилося відео
Джерело:  Еспресо

Народний депутат Андрій Тетерук прямо звинуватив свою колегу  Надію Савченко, яка раніше говорила про здачу Криму, в дурості і демагогії, яка співпадає з риторикою Кремля і представників ДНР-ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Еспресо.ТВ.
"Дивно, що всі ваші тези збігаються з риторикою терористів і Кремля. Ви про це замислювалися, чому ваші висловлювання збігаються з тезами держави, з яким ми боремося?" — заявив Тетерук.
Зазначимо, що ці слова прозвучали на засіданні Комітету з питань нацбезпеки та оборони, який розглядав виняток Савченко зі свого складу.


Читайте також: Заява Савченко Криму: у мережі з'явилися кумедні варіанти "обміну"
Тетерук підкреслив, що "необдумана поведінка Савченко призведе до зриву переговорів про обмін полоненими".
"І думка, що ми боремося з вами, вона помилкова. Ми боремося не з вами, а з вашої дурістю. Ми боремося з вашої безвідповідальністю", — підкреслив депутат.
Також він заявив, що Савченко — єдина з народних депутатів, хто на міжнародній арені підіграє риторики Кремля.



Відзначимо, що Андрій Тетерук до свого обрання народним депутатом був командиром добровольчого батальйону "Миротворець", який брав активну участь у боях на Донбасі.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше  стало відомо, що Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони проголосував за виключення Надії Савченко зі свого складу.
Також нагадаємо, що  раніше Савченко заявила про необхідність "здати Крим", щоб домогтися звільнення окупованих районів Донбасу.
Пізніше з'явилися  її звинувачення у "зраді" на адресу політиків, які нібито влаштували здачу півострова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?