У Трампа зробили важливу заяву про те, чий Крим
Категорія
Світ
Дата публікації

У Трампа зробили важливу заяву про те, чий Крим

У Трампа зробили важливу заяву про те, чий Крим

Кандидат на пост посла США при ООН, колишній губернатор штату Південна Кароліна Ніккі Хейлі, яка входить в команду обраного президента Дональда Трампа, заявила про необхідність показати Росії, що Крим - це Україна.
Про це Хейлі сказала під час слухань в комітеті Сенату США у закордонних справах по затвердженню її кандидатури на пост посла США при ООН, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.
За словами політика, санкції з РФ не знімуть доти, поки вона не продемонструє позитивних дій.
"Я думаю, що Росія повинна показати позитивні дії перед тим, як ми скасуємо будь-які санкції щодо Росії", - заявила Хейлі.
При цьому сенатор Бен Кардін запитав її, чи підтримує вона введення додаткових санкцій, якщо Росія не виправиться.
"Це важливо, щоб ми - Рада національної безпеки і обраний президент - зібралися і виробили план щодо Росії: що нам чекати від них ... які порушення приведуть до додаткових санкцій", - зазначила політик.
При цьому вона висловила невдоволення тим, що робить РФ в Україні.
"Ми (нова адміністрація - ред.) повинні показати росіянам незадоволення тим, що відбувається в Україні, в Криму, а також ситуацією в Сирії", - заявила Хейлі.
На уточнення сенатора Кардін, чи згодна Хейлі з тим, що Крим - це Україна, а не Росія, кандидат на посаду постійного представника США при ООН підкреслила: "Так, ми повинні підкреслити це дуже чітко".
У той же час вона зазначила, що американська сторона не відмовиться від допомоги росіян в боротьбі з ІДІЛ і з іншими спільними загрозами.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  колишній високопоставлений співробітник Пентагону, віце-президент Лексінгтонского інституту в Віргінії Деніел Гуре сказав, що президенту РФ Володимиру Путіну не варто мріяти про нового лідера США Дональда Трампа і сподіватися на скасування санкцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?