У Росії з ватажка ДНР почали робити ідіота - відомий журналіст
Категорія
Політика
Дата публікації

У Росії з ватажка ДНР почали робити ідіота - відомий журналіст

У Росії з ватажка ДНР почали робити ідіота - відомий журналіст
Джерело:  Ехо Москви

Відомий журналіст, публіцист Олександр Невзоров вважає, що в Росії з ватажка ДНР Олександра Захарченка стали робити ідіота.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ехо Москви".
"До речі кажучи, я думаю, що якщо ви найближчим часом побачите товариша Захарченка, я маю на увазі керівника цього Лугандона чи ДНР, одного з терористичних утворень на сході України, ось передайте йому, будь ласка, щоб він ужив якихось заходів, бо вже не якісь лиходії українські, а цілком собі російська імперська державна преса успішно робить з нього чергового ідіота і зробила, здається", - сказав Невзоров.
"Тому що його постійні заяви про те, що він візьме Лондон, захопить Вашингтон, підкорить Гаїті, скрутить в баранячий ріг Київ - це все широко транслюється і надає цьому персонажеві якусь просто унікальну безглуздість. А остання його заява була ... ось ця скрипучка в ефірі і декларація про те, що  ДНР і ЛНР не зможуть об'єднатися. Хоча начебто, що заважає цим двом братнім народам забрати один одного в обійми, хтось може мені це пояснити? Я думаю, що таких немає", - пояснив він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Захарченко заявив, що вбивав українських військових через любов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?