Порошенко розкрив важливі деталі щодо своєї зустрічі з Трампом
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко розкрив важливі деталі щодо своєї зустрічі з Трампом

Порошенко розкрив важливі деталі щодо своєї зустрічі з Трампом
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко заявив, що сподівається на зустріч з обраним лідером США Дональдом Трампом в наступному місяці.
Про це він сказав в інтерв'ю The Wall Street Journal на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.
"В першу чергу, ми користуємося сильною підтримкою обох партій в США", - сказав Порошенко, додавши, що "абсолютно впевнений, що продовження нашої співпраці зі Сполученими Штатами буде дуже ефективним".
При цьому він зазначив, що інтереси і цінності США визначені вже тривалий час.
"Цінності США не з'явилися в останні один, два або десять років. Вони були сформовані батьками-засновниками - це свобода, демократія. Такі ж цінності в Україні", - підкреслив Порошенко.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Порошенко в інтерв'ю Bloomberg заявив, що домовився про зустріч з обраним лідером США Дональдом Трампом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?