Савченко "забила" на гучне рішення нардепів: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко "забила" на гучне рішення нардепів: з'явилося відео

Савченко "забила" на гучне рішення нардепів: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко заявила, що продовжить роботу в комітеті нацбезпеки, незважаючи на рішення нардепів виключити її.
Про це вона сказала в кулуарах Ради, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
"Комітет не мав права приймати таке рішення, і Регламентний комітет таке рішення не прийняв. Тому це не в законодавчому полі. Це бажання і "хотілки" Пашинського... Будемо боротися з корупцією далі", - сказала Савченко.

Читайте також: Команда порятунку України: в мережі жорстко висміяли фото з Ради
При цьому депутат не знає, чи буде Рада на засіданні 19 січня розглядати питання її виключення з комітету.
"Я не знаю, будуть чи не будуть. Я вважаю, що народним депутатам зараз вистачить розуму розібратися і самим в тому, що вони роблять незаконно. Якщо треба буде щось доводити в подальшому, я це, напевно, буду робити в законодавчому полі", - зазначила Савченко.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше нардеп Тетерук,що входить до комітету Ради з нацбезпеки, прямо звинуватив свою колегу Надію Савченко в дурості і демагогії, яка збігається з риторикою Кремля і представників ДНР-ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?