ЗМІ звинуватили нардепа Рибалку в істериці в Раді
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ звинуватили нардепа Рибалку в істериці в Раді

ЗМІ звинуватили нардепа Рибалку в істериці в Раді
Джерело:  Голос.ua

Нардепа від Радикальної партії Сергія Рибалку звинуватили в тому, що він влаштував істерику за трибуною парламенту.
Про це пише Голос.UA, посилаючись на пост самого політика в Facebook.
У своєму виступі Рибалка заявив про те, що на співробітників компанії S.Group, якою, за словами депутата, управляє його сім'я, було скоєно замах.
Зокрема, Рибалка заявив про те, що невідомі жорстко побили кастетами і відрізали частину вуха одному з менеджерів компанії Роману Сорокіну. А два тижні тому, за словами радикала, намагалися вбити топ-менеджера Сергія Білого. Рибалка нагадав також і про замах на нього, який стався рік тому.
За словами нардепа, за цими нападами нібито стоїть співвласник компанії АТБ Геннадій Буткевич, який також є колишнім тестем політика.
Журналісти вважають, що така заява може бути свідченням претензій Рибалки на АТБ.
"Нардеп зробив висновок, що все це - витівки його колишнього тестя, у якого протягом останніх кількох років, після розлучення з його дочкою, Рибалка різними хитрощами намагається відібрати найбільшу в Україні мережу АТБ: то м'ясо з хробаками на прилавки підкине, то в зв'язках з терористами звинуватить, то націоналізувати пропонує. Втім, жоден з механізмів не працює. У правоохоронних органів, в тому числі СБУ, претензій до торгової мережі немає. Тепер ось Рибалка вирішив повісити на колишнього тестя відрізане кимось чуже вухо", - вважає Голос.UA.
"Експерти вважають, що Рибалка просто розігрує виставу в надії вирішити сімейний бізнес-скандал на свою користь через парламентську трибуну", - також робить припущення видання.
"В цьому випадку є сімейний бізнес-конфлікт. І, на мій погляд, Рибалка просто використовує парламентську трибуну і свій політичний статус для боротьби в рамках цього конфлікту. Я не думаю, що депутати прислухаються до Рибалки", - цитує сайт керівника Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимира Фесенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?